'BILO JE STRAŠNO'

Detalji stravične nesreće na A1: ‘Dečki su divljali… Jedan je izbacio nogu kroz prozor’

Photo: Sime Zelic/PIXSELL

Udar auta je bio toliko snažan da je motor izletio na suprotnu stranu autoceste

Dvije osobe poginule su jučer u 13.15 sati na autocesti A1, u smjeru juga, između tunela sv. Rok i Ledenik u ponedjeljak, izvijestili su iz Policijske uprave zadarske. Riječ je o dva mlađa muškarca koja su se vozila u istom osobnom vozilu, koji se, kako neslužbeno doznaje 24sata, zabio u kameni usjek uz autocestu.

Nakon toga se vozilo odbilo i završilo na zaštitnoj ogradi, pri čemu je udar bio toliko snažan da je motor izletio na suprotnu stranu autoceste, stotinjak metara od mjesta udara. U nesreći su obojica muškaraca ispala iz vozila i na mjestu poginula.

“Vraćao sam se iz Karlovca. Ti dečki su kočili ispred autobusa, divljali… Jedan je izbacio nogu kroz prozor suvozačeve strane. Ja sam se kasnije odvojio za Rijeku, a oni su produžili dalje. Vozili su prebrzo, mislim da su išli preko 180 kilometara na sat”, ispričao je očevidac za 24sata.

“Dvoje ljudi je ležalo na cesti. Bilo je strašno, to nam se sve odigralo pred očima. Mislim da su jednoga i oživljavali”, dodao je drugi svjedok za 24sata, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari