STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE: Bojnik HV-a obitelj je naizmjence napadao nožem i čekićem!

Osim noža kojim je svima trima nekontrolirano i u stanju psihičke rastrojenosti te pod utjecajem alkohola zadao višestruke ubodne rane, bojnik Košta naizmjence je koristio i čekić

Muškarac koji je u petak ujutro ubio suprugu i kćer, a potom se bacio sa zgrade u zagrebačkom naselju Špansko djelatna je vojna osoba, a navodno je i od ranije poznat po obiteljskom nasilju.

Dok se Ankica Radman, jedina koja je preživjela masakr, oporavlja u bolnici, istražitelji pokušavaju rekonstruirati cijeli događaj i pohod Željka Košte, nagrađivanog bojnika Hrvatske vojske.

Nakon što je ubio suprugu Sanju Radman Košta i četvrogodišnju kćer Anđelu, izvršio je samoubojstvo skokom sa zgrade.

Osim noža kojim je svima trima nekontrolirano i u stanju psihičke rastrojenosti te pod utjecajem alkohola zadao višestruke ubodne rane, bojnik Košta naizmjence je koristio i čekić.

Kako Jutarnji list doznaje, u petak se posvađao sa suprugom koju je probudio iz sna. Zamjerio joj je da vodi dvostruki život te da je vrijeme da njezina baka, koja je nedavno došla u posjet, ode.

U sve se umiješala Sanjina baka, na koju je potom nasrnuo. Mlatio ju je čekićem po tijelu, a potom posegnuo za nožem, piše Jutarnji.

Djevojčica je također preklinjala tatu da prestane s nasiljem, ali nije reagirao. Tada se fizički okomio i na suprugu te ju naizmjence napadao nožem i čekićem.

Svoju kći izbo je nožem, a potom zapalio torbicu s dokumentima te se na kraju bacio sa zgrade.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari