SUĐENJE BLUDNIKU S OPATIJSKE PLAŽE: ‘Bio je gol s ukrućenim spolovilom, vrijeđao me i gurnuo u more’

Foto: Ilustracija (Goran Kovačić/Pixsell)

Muškarac je nasrnuo na policajca nakon što ga je ovaj pokušao upozoriti na kršenje ćudoređa, pošto se nalazio potpuno gol na javnoj opatijskoj plaži

Policijski službenik navodi kako je tada bio izvan službe, ali je dobio poziv od susjeda koji ga je zamolio da se spusti na gradsku plažu, gdje se nalazio muškarac koji je bio potpuno gol, samozadovoljavao se ispred kupača, vrijeđao je djecu i odrasle na plaži. Navodi da je stajao uz plažu s ukrućenim spolovilom, piše Novi list.

Policajac je otišao do plaže, vidio muškarca i pristupio mu sa službenom iskaznicom, zamolio ga je da se obuče i da krene s njim. Muškarac se opirao i vulgarnim riječima vrijeđao policajca, došlo je do naguravanja, a službenik je završio u moru.

Tako je opisao događaj policijski službenik koji je pozvan kao svjedok na jučerašnje ročište. Optuženom 30-godišnjaku sudi se za napad na službenu osobu, koji se zbio u srpnju ove godine.

Nasrnuo je na policijskog službenika u trenutku kad ga je ovaj pokušao upozoriti na kršenje ćudoređa, s obzirom na to da je bio gol na javnoj opatijskoj plaži.

“Iskaz svjedoka netočan je 95 posto. Nisam psovao, laže da me zatekao golog, imao sam kratke roza hlačice Tommy Hilfiger. Laže da je bilo djece i kupača, bilo je ljudi, ali na sto metara udaljenosti. Spolovilo mi nije bilo ukrućeno”, rekao je optuženi.

Unatoč iskazu optuženog, svjedok je ustrajao na svom iskazu. Ispitan je i drugi policijski službenik, koji se od mjesta događaja nalazio svega tridesetak metara.

“I meni je rekao kad sam ga zadržao: ‘Koji si ti k…, kakva si ti policija?’ Rekao sam mu da sjedne i poslušao me. Za desetak minuta stigla je ophodnja, za vrijeme čekanja policije optuženi je bio bahat i arogantan, vrijeđao nas je”, rekao je drugi svjedok.

Sutkinja će saslušati još nekoliko očevidaca, piše Novi list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari