OSUĐEN UVJETNO

Susjedu povezao autom pa ju počeo dirati i nudio joj 300 kuna

Foto: RTL

Žrtva je uspjela iskočiti iz auta i pobjeći, a naletjela je srećom na poznanika

40-godišnji muškarac iz Međimurja pravomoćno je osuđen zbog seksualnog uznemiravanja svoje susjede koju je povezao automobilom te ju dirao po intimnim dijelovima, piše Danica.hr.

U presudi stoji da je on je u listopadu u poslijepodnevnim satima 28-godišnjoj djevojci nanio duševne boli te joj okaljao dostojanstvo, čast i ugled počinivši kazneno djelo protiv spolne slobode, prenose RTL Vijesti. 

“U cilju zadovoljenja spolnog nagona, za vrijeme vožnje svoju desnu ruku stavio je na njezinu lijevu nogu, rekao joj da je lijepa, da mu se sviđa i da će biti njegova. Ponudio joj 300 kuna za spolni odnos te ju upitao zašto radi teške poslove, kada bi novac mogla zaraditi na lakši način.

VIDEO DANA:

Potom je desnu ruku pomaknuo prema njezinom međunožju, a kada je ona odmaknula njegovu ruku, rekla mu da prestane i počela plakati, svoju desnu ruku stavio ispod njezine veste te ju uhvatio za desnu dojku”, navodi se u presudi.

Žrtva je u tom trenutku otvorila vrata automobila pa je vozač morao usporiti. Potom je iskočila iz vozila i pobjegla. Zatim je naletjela na poznanika koji je u tom trenutku bio na polju u kombajnu te je kasnije svjedočio na sudu.

“Vidio sam da je izašla iz auta van i počela vikati upomoć, upomoć. Skočila je gore na kombajn i počela nam je to pričati, da ju je taj čovjek počeo pipati. I onda je ona tražila pomoć od nas da joj damo neki mobitel da nazove svog dečka, bila je uplašena jako, plakala je”, potvrdio je svjedok.

Muškarac je pravomoćno osuđen na sedam mjeseci zatvora uvjetno. Žrtvi mora platiti 11.000 kuna odštete za duševne boli i povredu dostojanstva, časti i ugleda.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views