DIVLJAK ZA VOLANOM

Pijani Hrvat se u Beču zabio autom u prometnu gužvu. Pa se potukao s policajcima. Ozlijedio ukupno 10 ljudi!

YouTube/screenshot

Bio je krajnje agresivan, pišu austrijski mediji, izmjerili su mu 1,9 promila alkohola u krvi. Na izmaku vikenda napunio je Hitnu ozlijeđenima

U nedjelju oko 21 sat pijan i bez kočenja uletio je u kolonu automobila koji su u tom trenutku bili zaustavljeni na ulici u bečkom distriktu Ottakring. Četiri automobila je razbio, ozlijedio je osmero ljudi u automobilima u dobi od 21 do 28 godina.

Austrijski Heute piše da je dotični 53-godišnjak državljanin Republike Hrvatske i da mu kaos i lom koji je izazvao nije bilo dovoljno:

“53-godišnji Hrvat bio je krajnje agresivan i šakama je napao policajce.”

Policajci su ga ipak nekako svladali, pri čemu su dvojica službenika ozlijeđena.

Sudeći prema konstrukciji izvještaja da “jedan policajac nije mogao nastaviti s radom”, ispada da je i jedan policajac morao tražiti medicinsku pomoć. Državljanina RH su priveli i izmjerili mu 1,9 promila alkohola u krvi.

Heute navodi i podatak o tome koliko je rizičan posao policajaca u Austriji. Prošle godine kojekakvi izgrednici i napadači ozlijedili su 462 policajca, što je znatan porast u odnosu na 2020. kad je na poslu ozlijeđeni njih 392, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari