PRIJAVLJENI SU

Svađa zbog parkinga: Dvojica Riječana prijetili vlasniku terena koji je počeo graditi na “njihovom” parkiralištu!?

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija je dvojicu osumnjičenika kazneno prijavila pod sumnjom u počinjenje iznude na štetu 51-godišnjeg hrvatskog državljanina

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 34 i 41 godina,  zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iznuda.

Riječ je o osumnjičenicima koji su tijekom prošlog mjeseca siječnja u više navrata na području Rijeke ozbiljno prijetili 51-godišnjem hrvatskom državljaninu.

VIDEO DANA:

“Istraživanjem je utvrđeno kako su osumnjičenici tim prijetnjama pokušali 51-godišnjaka zaustaviti u izvođenju građevinskih radova na zemljištu koje je njegovo privatno vlasništvo, a koje su oni prethodno neovlašteno koristili za parkiralište, “izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari