PRISILNO UHIĆEN

SVE ZBOG KAZNE ZA PARKIRANJE: Umalo pregazio policajce, jurio po gradu i na kraju zaradio – uhićenje!

Idi na originalni članak
Ilustracija (Riportal)

Nakon što su mu napisali kaznu za nepropisno parkiranje, 54-godišnjak iz Murskog Središća automobilom je umalo pregazio prometne policajce, a zatim se dao u potjeru koja je završila njegovim prisilnim uhićenjem

Oglas

Prava filmska potjera dogodila se u četvrtak oko 16:45 minuta u Čakovcu i to iz sasvim bizarnog razloga. Naime, prometni policajci su na parkiralištu trgovačkog centra u Športskoj ulici pisali kaznu za nepropisno parkirano vozilo kada se pojavio nepoznat muškarac. Mirno je stavio stvari u prtljažnik i potom počeo vrijeđati policajce, a zatim je sjeo u auto te krenuo na njih, usput jednog udarivši u nogu, doznaje e-Međimurje.

Policajci su se dali u potjeru za njim te ga na kraju uhvatili na parkiralištu drugog trgovačkog centra. No, vozač se poprilično opirao uhićenju, nakon kojeg je zaradio i lakše ozljede.

“Tijekom istraživanja utvrđeno je da se radi o 54-godišnjaku sa šireg područja grada Murskog Središća. Osnovano se sumnja da je u opisanom događaju počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Također, tijekom istraživanja utvrđeno je kako je 54-godišnjak počinio nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cesta i prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (članak 17. – vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika) zbog čega je izdavanjem prekršajnih naloga novčano sankcioniran u ukupnom iznosu od 10.800 kuna uz izricanje zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca”, priopćili su iz Policijske uprave međimurske.

Net.hr

Exit mobile version