TABLICE NA AUTU

SVETOGRĐE! Mladi Riječanin (20) na Alfu stavio tablice s Fiata; Obje registracije odavno istekle

Ilustracija: Riportal

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 20-godišnji osumnjičenik registracijske tablice s vozila Fiat, kojemu je tehnička registracija istekla još 2017. godine, postavio na također neregistrirano i tehnički neispravno vozilo Alfa Romeo

Kaznenom prijavom protiv 20-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

“Sumnjiči se jer je u petak, 7. siječnja na području Drenove u Rijeci upravljao osobnim vozilom s nepripadajućim registracijskim oznakama. Naime, oko 14 sati su ga u prometu zatekli policijski službenici interventne jedinice policije dok je upravljao vozilom marke Alfa Romeo, riječkih registracijskih oznaka, a na kojemu su bile registracijske oznake drugog osobnog vozila marke Fiat.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Priveden je na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je registracijske tablice s vozila Fiat, kojemu je tehnička registracija istekla još 2017. godine, postavio na također neregistrirano i tehnički neispravno vozilo Alfa Romeo od studenoga 2018. godine.

Po okončanju istraživanja je 20-godišnjak, pod sumnjom za počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari