SVAKI DETALJ JE VAŽAN

Progovorio menadžer kluba o noći kad je nestao Matej: ‘Na snimkama se sve vidi’

Mateja Stanisavljević/ATAImages/PIXSELL

‘Jedan od Matejevih prijatelja mi je kasnije u neformalnom razgovoru i sam priznao kako nisu imali nijednu zamjerku u klub’, rekao je menadžer Gotika

Jedan od menadžera beogradskog kluba Gotik u kojem je Splićanin Matej Periš (27) bio s prijateljima prije nego što je nestao 31. prosinca ujutro, rekao je da nikakvih incidenata prije toga nije bilo.

“Matej i njegovi prijatelji nisu imali nijednu neugodnu situaciju te noći u klubu. Ni najmanji incident se nije dogodio ni s njima, ni s drugim gostima. Čuo sam neke nebulozne priče kako je Matej držan u podrumu kluba, ali, ljudi, to su notorne gluposti. Na snimkama kamera se jasno vidi da je istrčao iz kluba. Uostalom, jedan od Matejevih prijatelja mi je kasnije u neformalnom razgovoru i sam priznao kako nisu imali nijednu zamjerku u klub i kako su svi bili zadovoljni i provodom i uslugom”, kazao je menadžer Gotika, a prenosi Kurir.

Prema njegovim riječima, klubu je nakon svega nanesena velika šteta te su nakon Matejevog nestanka sve rezervacije otkazane.

“Praktički klub i ne radi nakon nestanka tog momka. Svima je teško palo to što mu se dogodilo, ali pripisivati nama dio krivice je apsurdno! Čuo sam da je netko objavio da nam osiguranje kluba drži Velja Nevolja, što naravno nije točno. Istina je da smo angažirali licenciranu agenciju za osiguranje koja ima sve potrebne dozvole za rad. Ne znam šta smo još trebali učiniti”, pita se menadžer.

Podsjetimo, za Matejem Periša traga se već 13. dan u Beogradu, a objavljene su i nove snimke koje srbijanski mediji povezuju s njim.

U Beogradu je bila početkom tjedna i ekipa hrvatske policije koja je boravila u posjetu MUP-u Srbije vezano uz nestanak Mateja Periša, a s obzirom na veliki interes javnosti, izjavu će danas u 12 sati dati pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave kriminalističke policije Antonio Gerovac, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari