VOŽNJA NEPRILAGOĐENA UVJETIMA

SVILNO Za pad teretnjaka u ponor kriva je brzina vozila. Vozač na liječenju u riječkoj bolnici

Foto: Riportal-Pixsell

Jučer se oko 12.50 sati na autocesti Rijeka-Zagreb (A6) kod vijadukta Svilno dogodila prometna nesreće u kojoj je teško ozlijeđen vozač teretnog vozila, 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine

Očevidom je utvrđeno kako 26-godišnjak, krećući se iz smjera Čavli prema čvoru Orehovica teretnim vozilom marke Renault Premium, slovenskih nacionalnih oznaka i s priključnim vozilom, riječkih registarskih oznaka, nije prilagodio brzinu stanju i uvjetima na cesti te je izgubio nadzor nad vozilom i udario u zaštitnu metalnu ogradu.

Od siline udarca pritom je probio ogradu i sletio s vozilom u provaliju dubine 20-ak metara.

Foto: Riportal

Zbog zadobivenih ozljeda vozaču je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 220 000 kuna, a utvrđivanje svih okolnosti nesreće se nastavlja.

Inače, jučer se na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo osam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a dvije su lakše ozlijeđene.

Iz PU primorsko-goranske pozivaju i ovim putem sve vozače na oprez i poštivanje prometnih propisa kako bi se smanjile moguće nesreće i ozlijeđene osobe u njima, a posebice nesreće s najtežim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari