Svjedok koji je otvorio škrinju s tijelom nesretne Jasmine: ‘Bila je gola, s rukama uz tijelo…’

Gotovo cijela Hrvatska bavi se slučajem tijela koje je pronađeno u zamrzivaču

“Bila je gola. Tijelo joj je bilo savijeno u koljenima, ruke su bile uz tijelo. Nikakvu ozljedu nisam vidio. Kosa je bila dobra. Bila je čak crvena u licu. Ali, ja sam na samo nekoliko minuta podigao poklopac ‘škrinje’ i zaklopio ga. Nikad tako nešto nisam vidio.”

Prepričao je to za Jutarnji list svjedok očevida u Novoj ulici 29, gdje je u prizemnici u subotu prijepodne otkriveno tijelo Jasmine Dominić, 23-godišnjakinje čiji je nestanak prijavljen 15. kolovoza 2005. godine. Djevojka je zapravo posljednji put viđena možda na prijelazu iz 1999. u 2000. godinu.

“Ma ne, ništa, ni krvi, nikakvi lomovi, ništa, cijela je bila unutra. Jer, pričalo se da joj fale ruke i noge”, ispričao je uzbuđeno mještanin Palovca i odvodi nas u svoj podrum i otvara svoju škrinju. Njegova škrinja ista je kao i ona u kući u kojoj je s dvije maloljetne kćeri iz braka s Ivicom Srnecom (51) imala Smiljana Srnec. U kući je još živjela njezina izvanbračna kći koja se nedavno udala.

“Bio sam unutra sat i pol. Bilo je puno policije, sve su ispremetali. Kad sam ja došao, škrinja je već bila izvučena u hodnik. Inače je bila pod stepenicama, nije se tamo mogla niti skroz otvoriti. Ali, ja sam podigao poklopac samo malo i brzo zatvorio”, priča svjedok pretrage za Jutarnji list.

Rekao je da je Ivica Srnec samo ponavljao policajcima da ništa ne zna.

Smiljanu Dominić policija je već bila odvezla na ispitivanje u Čakovec. Iako se pojavila informacija da se Smiljana slomila i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru, ta je vijest u međuvremenu demantirana. Na ispitivanju u policiji završio je i njezin suprug, ali on je brzo pušten.

Policija je stupila u kontakt s Katarinom Dominić, majkom ubijene i osumnjičene, koja bi danas trebala stići iz inozemstva gdje radi. Također, čekaju se i nalazi obdukcije kojima će se potvrditi identitet ubijene ali i način na koji je ubijena.

Je li itko u bližoj obitelji znao da je Jasminino tijelo u zamrzivaču, tek se treba utvrditi. No, mještani tvrde da je policija, nakon što je prijavljen nestanak, dolazila u Palovec, raspitivala se o Jasmini, ali da to nije dugo trajalo.
Vijesti.hr
Foto: Pixsell

Više u VIDEOPRILOGU:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari