Sestra priznala da je ubila Jasminu!? Tijelo umotala u celofan, bacila u zamrzivač i gotovo 20 godina šutjela?

Uhićenoj Smiljani Srnec produžen je istražni zatvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela

Smiljana Srnec (45), sestra nestale Jasmine, čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču u međimurskom mjestu Palovec, slomila se tijekom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru, doznaje Telegram.

Uhićenoj Smiljani Srnec produžen je istražni zatvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela. Na taj način bit će i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena.

Odvjetnik Smiljane Srnec kazao je kako njegova branjenica nije priznala ubojstvo. Isto je kazao i glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek koji je poručio da policijska uprava međimurska “nema takve informacije”.

Obdukcija će biti gotova u utorak oko podneva. Tada će biti poznato je li u zamrzivaču pronađena Jasmina kao i okolnosti pod kojima je stradala.

Podsjećamo, u obiteljskoj kući u Palovcu pored Čakovca pronađeno je u subotu ljudsko tijelo, zamrznuto u ledenici. U kući živi 45-ogodišnjakinja s obitelji čija je sestra nestala prije više od 18 godina. Naime, Jasmina Dominić, je posljednji put viđena 2000.godine, a službeno je njezin nestanak prijavljen pet godina kasnije.

U Policijskoj upravi međimurskoj je u ponedjeljak je povodom tog stravičnog događaja održana konferencija za novinare. Osim već dosad poznatih informacija da je tijelo pronađeno u zamrzivaču te da je za ubojstvo osumnjičena i uhićenja njezina tri godine starija sestra, u Policijskoj upravi međimurskoj iznijeli su neke nove momente koji bacaju novu sliku na cijeli slučaj.

Iako se od 2000. godine praktički ne zna gdje je žrtva, činjenicu da je njezin nestanak službeno prijavljen tek pet godina poslije, policija je objasnila time da je nekoliko članova obitelji godinama tvrdilo da je u kontaktu s Jasminom.

“2005. godine kada je njezina majka koja inače radi u Austriji, službeno prijavila njezin nestanak, policija je pregledala kuću, ali više smo bili fokusirani na van. U tom trenutku nismo raspolagali informacijama koje bi upućivale na ubojstvo i da bi tijelo moglo biti skriveno u kući. Čak smo i okolna mjesta pretraživali, a članovi obitelji su bili i na poligrafu”, kazali su na konferenciji za novinare.

Županijski državni odvjetnik u Varaždinu Darko Galić, potvrdio je da osumnjičena neće biti u ponedjeljak biti privedena na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Dodao je i kako će joj pritvor biti produžen.
Vijesti.hr
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell/Nestali.hr

Više u VIDEOPRILOGU!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari