TEŠKA NESREĆA: Ministrica Žalac automobilom naletjela na dijete

Djevojčica je zadobila teže ozljede, ima prijelom potkoljenice, odnosno lom lisne i goljenične kosti

U naletu automobila u subotu ujutro u Vinkovcima je ozlijeđeno dijete. Automobilom upravljala ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Gabrijela Žalac.

Automobil je oko 10 sati u Ulici Ćirila i Metoda naletio na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza, javila je PU vukovarsko-srijemska.

Dijete su prevezli u vinkovačku bolnicu te je očevid u tijeku. Djevojčica je zadobila teže ozljede, ima prijelom potkoljenice, odnosno lom lisne i goljenične kosti te će liječenje nastaviti u osječkoj bolnici gdje će morati na operaciju, kazao je dr. Goran Lasić iz vinkovačke bolnice za 24sata.

Oglasili su se i iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete. Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe.

U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete” priopćeno je iz Ministarstva.
Vijesti.hr
Foto: Pixell, arhiva/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari