POLICIJA OBAVLJA OČEVID

Teška prometna nesreća kod marketa na Kozali, pješak na pješačkom prijelazu stradao pod kotačima automobila

Ilustracija

Nesreća se dogodila oko 18.15 sati

Čitatelji javljaju da se oko 18.15 sati na Kozali, kod marketa, dogodila teška prometna nesreća.

Prema svjedočenju očevica automobil je naletio na osobu koja je prelazila preko pješačkog prijelaza u Baštijanovoj ulici u blizini marketa i Volčićeva trga. Prema svjedočenjima, udarac vozila je bio jak i osoba je vjerojatno pretrpjela teže ozljede.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske su nam potvrdili da je stradao 88-godišnji pješak a na njega je osobnim vozilom marke Citroen riječkih registracijskih oznaka naletio 55-godišnjak. Upravljao je vozilom iz smjera Drenove prema središtu grada i nažalost nije na vrijeme uočio starijeg pješaka na pješačkom prijelazu.

Na teren su izašli djelatnici hitnih službi a policijski službenici obavljaju očevid nesreće nakon čega će se znati više detalja o svim okolnostima i točnim uzrocima ovog tragičnog događaja.

Ozlijeđeni pješak je vozilom hitne medicinske pomoći odvezen na hitni trakt riječkog KBC-a gdje mu je pružena pomoć. Težina njegovih ozljeda za sada nam nije poznata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari