IZNENADILA IH ODLUKA DORH-A

U zatvoru preminuo mladić, robijao zbog prisile prema policajcima. Obitelj u šoku: ‘Nije imao zdravstvenih problema’

Ilustracija: Miranda Cikotic/PIXSELL

Kutleša je u zatvoru završio zbog prijave za prisilu prema policajcima

33-godišnji Zvonimir Kutleša pronađen je u četvrtak mrtav u zatvorskoj ćeliji na Bilicama, a prema procjenama mrtvozornika nisu utvrđeni znakovi nasilja i točan uzrok smrti se utvrđuje.

Njegova je obitelj je bila šokirana kada su saznali za smrt člana svoje obitelji, a ono što ih je još i više iznenadilo je kada je odmah jutros po nalogu Državnog odvjetništva napravljena obdukcija prije nego su za to doznali, kazao je za Dalmatinski portal njegov odvjetnik Marijo Vuković.

Prikupljanje snimki videonadzora iz zatvora?

Obdukcija nije sporna, ali je obitelj mogla tražiti da na njoj bude i neovisni patolog. Odvjetnik Vuković rekao je da će inzistirati da se u istrazi rasvijetle okolnosti smrti pa će predložiti i prikupljanje snimki video nadzora iz zatvora.

Nije imao nekakve zdravstvene probleme, a nedavno je prebolio i koronu te bi takvi zatvorenici trebali biti pod pojačanim nadzorom čuvara u zatvoru.

Kutleša je u zatvoru završio zbog prijave za prisilu prema policajcima, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari