Teško stradao mladi golman: Prijatelju bez vozačke dao BMW pa sletjeli u jarak

Foto: Ilustracija (Tomislav Miletić/Pixsell)

Karlo je, utvrđeno je, 20 minuta prije ponoći dao prijatelju (19) da vozi njegov BMW

Talentirani 18-godišnji vratar NK Radnika iz Križevaca Karlo Sokač je u noći na Novu godinu teško stradao u prometnoj nesreći u Križevcima i zadobio ozljede opasne po život. Jučer je bio na operaciji, ozlijeđeno mu je nekoliko kralježaka, ne osjeća noge, ruku…

Policija je objavila detalje nesreće, odnosno kako je do nje došlo. Karlo je, utvrđeno je, 20 minuta prije ponoći dao prijatelju (19) da vozi njegov BMW iako je znao da on nema vozačku dozvolu. Neiskusni vozač sletio je s ceste i prouzročio nesreću u kojoj je Karlo teško ozlijeđen.

Policija je ranije objavila da je uslijed neprilagođene brzine osobni automobil sletio van kolnika u lijevi putni jarak i bočnom stranom vozila udario u betonski stup električne mreže. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 18-godišnji putnik. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola te mu je u Domu zdravlja Križevci vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola ili droga u organizmu. Vozač je i uhićen.

Nakon provedenog istraživanja, protiv oba mladića policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

“Stanje se nije u bitnome promijenilo. Karlo je i dalje u induciranoj komi od jučer nakon operativnog zahvata i nadamo se da će uz Božju pomoć preživjeti, jer je to prvi cilj, kako su kazali i sami liječnici kad je dovezen u Traumatološku kliniku u Draškovićevoj. Dodatne nade nam daje i činjenica da su ga operirali najbolji liječnici u Klinici, koja je među vodećima u Europi za takve slučajeve”, kratko je jutros kazao Davor Sokač, otac 18-godišnjeg Karla, za 24 sata.
Vijesti.hr
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari