DIVLJAŠTVO NA IZLETIŠTU

Težak incident na Platku: Sinoć nakon ‘driftanja’ na snijegu došlo do velike tučnjave, ima ozlijeđenih osoba

Foto: Riportal

Policija nam je potvrdila da su u tijeku istražne radnje o incidentu koji se dogodio sinoć iza 20 sati

Težak incident sinoć na Platku! Izletnici koji su iza 20 sati još uvijek boravili na Platku kao i osoblje X bara odnosno – neslužbeno – pripadnici HGSS-a prisustvovali su neviđenim primjerima divljaštva.

Policija nam je potvrdila da su u tijeku istražne radnje o incidentu koji se dogodio sinoć iza 20 sati. Neslužbeno, trojica mladića stigla su na skijašku stazu automobilom te započeli ‘driftati’ stazom pripremljenom za skijaše i sanjkaše.

Foto: čitatelj

Kada ih je jedan muškarac upozorio da čine veliku štetu na stazi, uslijedio je najprije žestoki verbalni okršaj a potom je muškarac i ozlijeđen u naguravanju koje se pretvorilo u tučnjavu. Teško je stradao, navodno, i muškarac koji je pokušao intervenirati i razdvojiti sukobljene strane te spasiti muškarca koji je upozorio mladiće na njihovo ponašanje. Nažalost, i on je, navodno, zadobio teške tjelesne ozljede.

O ovom teškom incidentu na inače mirnom obiteljskom izletišu obaviještena je i policija koja je intervenirala po dojavi.

Iz policije su nam potvrdili, da su u ovom incidentu ozlijeđene tri osobe. Također, tri osobe se dovode u vezu s počinjenjem ovog djela.

NAJNOVIJE informacije o ovom incidentu možete pročitati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari