UŽAS KOD SPLITA

Galerija | Tragedija na A1 je postala još bolnija: Uz oca, poginulo je i dijete (8), majka i dvoje djece su u bolnici

Policija je pozvala svjedoke prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split osobno ili da kontaktiraju službenike telefonom

Jučer oko 14.20 sati, na autocesti A1, u smjeru Dubrovnika, iza tunela Zaranač vozilo u kojem su bile četiri osobe, prevrnulo na krov. Jedna je osoba poginula, a tri su ozlijeđene.

U prevrtanju automobila, kako neslužbeno doznaje Dalmatinski portal, život je izgubilo osim oca i osmogodišnje dijete, a majka i još dvoje djece prevezeni su u KBC Split.

Iz splitske policije zamolili građane za pomoć

“Pozivamo svjedoke prometne nesreće koja se dogodila jučer, 24. prosinca 2023.godine, oko 14:20 sati na južnom kolničkom traku auto-ceste A1, a u kojoj prometnoj nesreći je poginula jedna osoba, da se jave u Postaju prometne policije Split osobno ili da kontaktiraju službenike telefonom na 504-036 ili 504-010”, stoji u objavi.

Majka je zadobila teške tjelesne ozljede, ali je izvan životne opasnosti, dok su djeca od 12 i 15 godina s lakšim ozljedama zadržani na liječenju, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari