NIJE NOSIO KACIGU

TRAGEDIJA NA KRKU: Poginuo 21-godišnji motociklist; Djevojka s teškim ozljedama u bolnici

Ilustracija: Miranda Cikotić/Pixsell

Utvrđeno je da je 21-godišnjak upravljao motociklom bez potrebne ‘A’ kategorije te da prilikom vožnje nije koristio zaštitnu kacigu

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijetila da ee u noći na subotu, oko 3,30 sati na državnoj cesti 102, na području Drage Bašćanske dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 21-godišnji hrvatski državljanin.

Do prometne nesreće je došlo kada je 21-godišnjak, upravljajući motociklom marke ”Piaggio”, riječkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor te pao s motocikla, kao i 23-godišnja putnica. Vozač je preminuo na mjestu događaja, a 23-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozlijede i prevezena je u KBC Rijeka.

Utvrđeno je da je 21-godišnjak upravljao motociklom bez potrebne ”A” kategorije te da prilikom vožnje nije koristio zaštitnu kacigu.

Policija ponovo apelira na sudionike u prometu, posebice vozače mopeda i motocikala na povećani oprez i dosljednost u pridržavanju svih prometnih propisa kako bi se smanjile mogućnosti nastanka prometnih nesreća, osobito onih s najtežim posljedicama. (D.I.)

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari