TRAGEDIJA NA TURNIRU:Mladi igrač Lokomotive u životnoj opasnosti nakon pada s terase hotela

Vozilom Hitne pomoći dječak je prevezen u KBC Rijeka, a još je nepotvrđena informacija kako je turnir – prilično čudno nakon ovakvog događaja – nastavljen u nedjelju ujutro odigravanjem utakmica za plasman

U subotu je u Medulinu održan nogometni turnir mlađih kategorija, a između ostalih je sudjelovala i ekipa zagrebačke Lokomotive.

Nakon završenog subotnjeg dijela turnira djeca su se igrala u hotelskim sobama, a jedan desetogodišnjak iz redova momčadi Lokomotive se pri pokušaju da prijeđe na susjednu terasu teško ozlijedio.

Dječak je navodno izgubio ravnotežu i pao na tlo, navodno s visine od oko desetak metara.

hotel holiday

Prema još neslužbenim informacijama, sve se dogodilo u hotelu Holiday u subotu nešto prije 18 sati. Još je nepotvrđena informacija, ali čini se kako je turnir – prilično čudno nakon ovakvog događaja – nastavljen u nedjelju ujutro odigravanjem utakmica za plasman!?

Dječak je prevezen u pulsku Opću bolnicu, no zbog težine ozljeda vrlo brzo je potom prevezen u KBC Rijeka. Njegovo stanje je i dalje vrlo teško.

Istraga o svim okolnostima ovog strašnog nesretnog događaja je u tijeku.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari