NOVI DETALJI HORORA U BOLFANU

Galerija | TRAGEDIJA Preminulo i drugo dijete. U naletu vlaka stradali majka, dijete i maleni nećak. Na pružnom prijelazu nije bilo rampe….

Slijedi očevid, željeznički promet je u prekidu

Na željezničko cestovnom prijelazu u mjestu Bolfan u četvrtak oko 9.30 sati putnički vlak na relaciji Koprivnica-Varaždin naletio je na automobil, pri čemu je troje putnika smrtno stradalo.

Kako javlja policija, oko 9.30 sati došlo je do naleta putničkog vlaka na relaciji Koprivnica-Varaždin na osobno vozilo. Poginulo je dvoje ljudi, žena (27) i dijete (4), dok je još dvoje putnika iz vozila prevezeno u koprivničku bolnicu, međutim unatoč reanimaciji, četverogodišnja djevojčica umrla je u Općoj bolnici Koprivnica.

Ravnatelj bolnice Mate Devčić izjavio je da se četverogodišnjakinju reanimacijom pokušalo spasiti tijekom prijevoza do bolnice.

Pokušaj oživljavanja nastavljen je i u prostorijama bolnice, ali unatoč trudu liječnika umrla je u 10,30 sati, kazao je Devčić i dodao kako je djevojčica jedina osoba koja je iz Bolfana dovezena u tu bolnicu.

Vozili nećaka kući

Kao piše ePodravina željeznički promet je u prekidu, a policija trenutno vrši očevid. Neslužbeno pak doznaju kako je suprug stabilno te da je riječ o obitelji s djetetom iz Karlovca Ludbreškog, a kući su prema Bolfanu vozili nećaka.

Treba istaknuti i da na pružnom prijelazu nema rampe, već znak Andrijin križ i STOP, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari