KAMIONOM POKOSIO STUDENTICU

Video | TRAGEDIJA U LOVRANU Iskusni vatrogasci užasnuti prizorom, brat vozača: ‘On je u šoku, psihički je rastrojen’

Još dvije djevojke su ozlijeđene od kojih jedna teže. Sve se dogodilo jutros oko 10:30 sati. Neslužbeno doznajemo da je poginula 23-godišnja Daruvarčanka. Više u video prilogu!

Djevojka je bila na nogostupu kod obližnjeg hotela kada je oko 10:30 sati na nju naletio kamion s pumpom za beton.

Prvo je iščupao prometni znak i ogledalo, a potom je pokupio mladu studenticu bočnim stabilizatorom. Neslužbeno doznajemo riječ je o 23-godišnjoj Daruvarčanki. Druga ozlijeđena djevojka je zadržana na bolničkom liječenju, a treća puštena na kućnu njegu.

“Svatko mlad kad umre ili kad se nešto tako desi to je strašno. Ja sam to doživjela kao dijete, moja majka je isto poginula u prometnoj nesreći pa znam što to znači. To je jako teško”, komentirala je mještanka Lovrana, Luciana Kružić.

“Od 1990-ih godina sam u vatrogascima, voditelj sam smjene. Radim to 30-ak i nešto godina, ali ovo je definitivno jedan od najgorih prizora. Svi smo ostali zatečeni”, rekao je voditelj smjene JVP Opatija, Teodor Zeoli, javlja Net.hr.

Za 24 sata javio se i brat vozača kamiona i komentiro strašnu nesreću. “Brat je u teškom stanju šoka, psihički je rastrojen. Sve što sad znam jest da je stabilizator na beton-pumpi popustio i došlo je do nesreće”, rekao je brat vozača kamiona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari