VELIKA TUGA

U Lovranu u stravičnoj nesreći smrtno stradala Stela (23) iz Daruvara, uzorna studentica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Foto: Privatni album - Riportal

Na nju je oko 11 sati dok je bila na nogostupu naletjelo teretno vozilo. Policija još utvrđuje sve okolnosti ove velike tragedije

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11 sati kod Hotela Park u Lovranu poginula je Daruvarčanka Stela Novaković (23).

Prema prvim informacijama, nju je na nogostupu pokosilo teretno vozilo. Stela je, nažalost, podlegla teškim ozljedama, a još dvije djevojke su u naletu ozlijeđene. Jednoj se liječnici bore za život, dok je druga navodno lakše ozlijeđena.

Tuga u Daruvaru

Daruvar je u šoku. Svi koji su poznavali Stelu, znaju da je riječ o dragoj, pametnoj i uvijek nasmijanoj djevojci. Stela je studirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, a sve je ispite davala u roku. Bila je u vezi s daruvarskim reperom Lukom Prgićem Prgom kojemu je bila sve na svijetu, javlja MojPortal.

Više informacija bit će poznato nakon očevida koji je još u tijeku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari