'SLIJEPI METAK'

Tragedija u Puli: Mladić (23) pucao u osamnaestogodišnjaka i teško ga ozlijedio

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, osumnjičen je da je jučer oko 8 sati, na području bivše vojarne u Šišanu, stavio “manevarski, odnosno slijepi metak” u pušku, ali nije provjerio njezinu cijev. Usmjerio ju je zatim prema šatoru u kojem je bio 18-godišnjak i ispalio metak, piše Index.hr.

Ozlijeđeni mladić prevezen u bolnicu, utvrđene mu teške tjelesne ozljede
“Pritom je iz cijevi izbačena i kapica delaboriranog streljiva, koje se prethodno koristilo u navedenoj pušci, a koja je ostala zaglavljena u cijevi te je pogodila 18-godišnjaka”, priopćili su iz Policijske uprave istarske.

Mladić je prevezen u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Policijski službenici su nad 23-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje te će protiv njega, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari