NESTAO U SRIJEDU POPODNE

TRAGEDIJA U Podvelebitskom kanalu poginuo ronilac. Nakon potrage pronađen 20 metara od obale

Ilustrativna fotografija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policiji je u srijedu oko 17,40 sati prijavljen nestanak 37-godišnjaka koji je tijekom popodneva ronio u moru kod mjestu Rovanjska, a nakon dojave u potragu su se uključili policija i druge žurne službe

Prilikom ronjenja u Podvelebitskom kanalu kod mjesta Rovanjska smrtno je stradao 37-godišnji ronilac, a njegovo tijelo pronađeno je nakon potrage, izvijestila je u četvrtak ujutro zadarska policija.

Policiji je u srijedu oko 17,40 sati prijavljen nestanak 37-godišnjaka koji je tijekom popodneva ronio u moru kod mjestu Rovanjska, a nakon dojave u potragu su se uključili policija i druge žurne službe.

Tijelo je pronađeno oko 20 sati u moru na udaljenosti oko 20 metara od obale, na dubini oko 2,6 metara, te su ga potom izvukli iz mora policijski ronioci zadarske interventne policije.

Na tijelu koje je pregledao mrtvozornik nema vidljivih tragova nasilja, a danas će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Policija navodi da u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja utvrđivati okolnosti događaja, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari