TRAGEDIJA U ZORU: Vozačica osobnog automobila poginula u sudaru s kamionom na Tibljaškoj cesti

Mali gradski automobil skršen je do neprepoznatljivosti u srazu s teretnim vozilom – vozačica nažalost nije imala šanse preživjeti strašan udes

Još jedna strašna vijest šokirala je Riječane danas ujutro – u sudaru osobnog automobila i teretnog vozila danas rano ujutro, oko 5.50 sati, na Tibljaškoj cesti poginula je mlada vozačica osobnog automobila. Sudar je bio toliko jak da je maleni gradski automobila jednostavno prepolovljen, potpuno neprepoznstljivog prednjeg kraja, što je nažalost značilo da vozačica nije imala izgleda preživjeti udes.

Za sada nije službeno utvrđeno pod kojim okolnostima je došlo do ovako snažnog sraza dvaju vozila, i što je točno uzrok sudara. No prema prvim saznanjima, mlada vozačica, inače konobarica po zanimanju,  vraćala se s posla kući vozeći iz smjeta Škurinja prema Tibljašima. Sudeći prema tragovima na cesti možda je na trenutak od umora sklopila oči, što je bilo dovoljno da se njezin Fiat zanese udesno, udari u ivičnjak, a zatim uslijed zanošenja prijeđe na suprotni kolnički trak. Na nesreću, iz suprotnog smjera upravo je u tom trenutku naišao kamion varaždinskih registrarskih oznaka i došlo je do udarca kojeg mlada vozačica nije mogla preživjeti.

Prema pričanju očevidaca, vozač teretnog vozila nije ozlijeđen, ali je bio u toliko jakom stanju šoka da su mu djelatnici hitne medicinske pomoći morali dati inekciju za smirenje. Inače, djelatnici hitnih službi vrlo brzo su izašli na mjesto nesreće, no osoblje hitne medicinske službe usprkos naporima nije moglo spasiti mladu ženu.

Policija je tijekom jutra na mjestu tragedije obavljala očevid pa se promet Tibljaškom ulicom odvijao jednim prometnim trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila što su regulirali djelatnici riječke prometne policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari