TRAGIČNA NESREĆA U OPATIJSKOM HOTELU: Češki turist poginuo zbog puknuća betonske ograde balkona!

Sinoć oko 22 sata policija je zaprimila dojavu o nesretnom slučaju u hotelu u Opatiji u kojem je stradao 45-godišnji češki državljanin

Prema dosadašnjim saznanjima, navedeni je nažalost smrtno stradao prilikom puknuća dijela betonske ograde balkona na kojem se isti nalazio.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, kratko su izvijestili iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Zasad nema službenog očitovanja hotelijera o ovoj tragediji, no nema sumnje da će stradanje stranog državljanina u hotelskom objektu u koji je došao uživati u miru i sigurnosti ostaviti velike mrlje na reputaciji ne samo hotelijera već i Opatije kao „Kraljice turizma“.

Veliki ožiljak će sigurno ostati i na reputaciji Hrvatske kao sigurne i udobne turističke zemlje pa se sve negativne reperkusije ovog tragičnog slučaja tek mogu očekivati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari