SULUDO DIVLJAŠTVO NA CESTI: Mladi Zadranin svojim BMW-o jurio i udarao o vozilo estonske obitelji s dvoje djece!

Divljaštvo 22-godišnjeg mladića jednostavno je neobjašnjivo! Srećom pa je cijela situacija prošla bez ozlijeđenih osoba

Na cestama u okolici Zadra jučer se odvijala prava drama. Naime, jedan 22-godišnji vozač BMW-a uporno je maltretirao turiste s malom djecom, piše Zadarski.hr.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je jučer, oko 3 sata, u Kožinu, upravljajući BMW-om zadarskih registracijskih oznaka, u pretjecanju Renaulta estonskih nacionalnih oznaka, desnim bočnim ogledalom zapeo za lijevi stražnji kraj Renaulta u kojem se nalazilo šest estonskih državljana među kojima i dvoje djece.

Nakon prometne nesreće, 22-godišnjak je automobilom prepriječio put Renaultu, izašao iz automobila i teleskopskom palicom na njemu razbio prednje vjetrobransko staklo.

Kad su turisti pokušali pobjeći, 22-godišnjak ih je slijedio od Kožina preko Bokanjca do predjela Mazija u Briševu te u vožnji više puta udarao u stražnji kraj Renaulta.

Na predjelu Mazija, 22-godišnjak je zbog oštećenja pneumatika na BMW-u izgubio nadzor nad automobilom i sletio van ceste gdje su ga i zatekli policijski službenici.

Srećom, cijela je situacija prošla bez ozlijeđenih osoba, a nakon dovršenog istraživanja protiv 22-godišnjaka se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine i oštećenja tuđe stvari te prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, piše Zadarski.hr.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari