TRAGIČNI UTORAK: Tri osobe stradale u moru, još se istražuje pod kojim okolnostima

Foto: Ilustracija (Nel Pavletic/PIXSELL)

Dosad nezabilježeno: tijekom jučerašnjeg dana, 26. prosinca, na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske zabilježena su čak tri slučaja stradavanja osoba u moru!

U Klenovici je u more pao 67-godišnji hrvatski državljanin, čije tijelo su u ranim poslijepodnevnim satima u moru na području mjesta Povile uočili građani (OVDJE).

Djelatnici ACI marine u Ičićima zatekli su u moru mrtvo tijelo muškarca, talijanskog državljanina (OVDJE). Točan uzrok smrti dvojice muškaraca za sada nije poznat te će se utvrditi obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci.

Isto se odnosi i na tijelo muškarca koje su sinoć u moru pored Senjskog pristaništa u Rijeci uočili policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka (OVDJE). Identitet ove osobe za sada nije poznat te se radi na njegovom utvrđivanju, kao i utvrđivanju okolnosti stradavanja navedenih osoba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari