VIŠE NE ŽIVE ZAJEDNO

Žena uhićena jer je mužu rekla da ‘puši k…’, dobila uvjetno 45 dana zatvora

Ilustracija (Duško Jaramaz/Pixsell)

Suprug, inače bivši policajac i današnji zaštitar, ranije je osuđen za obiteljsko nasilje nakon što ga je žena prijavila za sličan slučaj

50-godišnja Gabi uhićena je nakon što je mužu tijekom svađe rekla da “puši k…”, a on ju to snimio mobitelom i odmah prijavio. Nakon toga je prenoćila u policiji te je zbog tih riječi osuđena na čak 45 dana zatvora uvjetno.

Prema presudi, žena je lani u rujnu oko 13.20 sati u obiteljskoj kući na zagrebačkom području “počinila psihičko nasilje u obitelji nad suprugom Ivanom u prisustvu dvoje maloljetne djece na način da mu je rekla: ‘Puši k…, što je kod muža izazvalo uznemirenost i povredu dostojanstva”.

Žena je priznala da je to rekla mužu, ali tek nakon što je on njoj rekao da je glupača.

VIDEO DANA: 

Par je u braku 20 godina, a problemi su nastali kad ju je muž prije dvije-tri godine optužio da ima ljubavnika te ju je pratio i prisluškivao njen telefon i njoj je doista više toga dosta. Nakon te svađe više ne žive zajedno.

Suprug, inače bivši policajac i današnji zaštitar, ranije je osuđen za obiteljsko nasilje nakon što ga je žena prijavila za sličan slučaj.

“Vrijeđanje i provociranje od strane supruge u ovih godinu i pol sastojalo se u tome da ne prođu niti dva dana, a da supruga ne kaže: Vas četiri ste debili, neradnici i bitange”, svjedočio je Ivan na sudu. “Debili nisam rekla”, rekla je u sudnici Gabi. “Isto tako supruga meni govori da sam krpelj i da sam gori od krpelja jer krpelj se napije krvi i otkine. I govori mi svakodnevno pred djecom da sam ‘pripizdek’, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari