PRIJE PONOĆI

Tri pijana muškarca se potukla u kafiću u Glini. Jedan od njih stolicom udario policajca

Ilustracija: Riportal

Zbog počinjenih prekršaja sva trojica će biti prekršajno prijavljena sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira

Trojica pijanih muškaraca u subotu 15 minuta prije ponoći u Glini su se verbalno i fizički sukobili i svi zadobili lakše ozljede, a jedan od njih je stolicom udario policajca, prenose RTL Vijesti.

Naime, prema izvješću Policijske uprave sisačko-moslavačke u sukobili su se u kafiću 30-godišnjak (2,09 promila), 27-godišnjak (2,58 promila) i 25-godišnjak (2,76 promila). Kada ih je policajac pokušao spriječiti u narušavanju javnog reda i mira, 30-godišnjak ga je udario stolicom i lakše ozlijedio.

Osumnjičeni 30-godišnjak je uz uporabu sredstva prisile uhićen te je doveden u prostorije policijske postaje, a za vrijeme uhićenja je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 27-godišnjak i 25-godišnjak su do otriježnjenja dovedeni i smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje.

Zbog počinjenih prekršaja sva trojica će biti prekršajno prijavljena sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je zbog sumnje u počinjeno kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi u pokušaju osumnjičeni 30-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja