„TRI U JEDAN“ Riječanin “pao“ zbog marihuane i ecstasya a onda razriješena i krađa torbice

Foto: Ilustracija

Po završetku kriminalističkog istraživanja 23-godišnjak je prijavljen za kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i teška krađa

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, II. policijske postaje Rijeka i Interventne jedinice policije Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela i prekršaja.

Tijekom kriminalističkog istraživanja na području Rijeke je obavljena pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenoga, kojom je pronađeno i oduzeto nekoliko grama marihuane. Radi neovlaštenog posjedovanja droge protiv 23-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporaba droga.

Također, policija ga sumnjiči da je tijekom travnja ove godine u užem središtu Rijeke prodao drogu ectasy.

Osim toga, sumnjiči se da je zajedno s 20-godišnjim hrvatskim državljaninom u listopadu 2015. godine na području Mlake u Rijeci na naročito drzak način sa sjedišta vozila otuđio torbicu, čime je 27-godišnju hrvatsku državljanku oštetio za oko 2.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 23-godišnjak je prijavljen za kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i teška krađa te predan pritvorskom nadzorniku, dok je 20-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo teške krađe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari