TEŠKA KRAĐA NA PODRUČJU GEROVA

“TRIO FANTASTIKUS” Provalili u lokalni kafić pa krali – sanitarije?! Policija ih uhvatila na djelu!

Ilustracija: Mateo Levak/Riječanin

Policijska ophodnja zatekla je trojicu mladića na mjestu počinjenja na području Gerova gdje su provalili u ugostiteljski objekt iz kojeg su pokušali otuđiti više komada sanitarne opreme 

Policijski službenici Policijske postaje Čabar dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 19, 22 i 24 godine, zatečenih na mjestu počinjenja kaznenog djela teške krađe.

Spomenuti trojac policijska ophodnja je zatekla u subotu, 6. lipnja u večernjim satima na području Gerova gdje su provalili u ugostiteljski objekt iz kojeg su pokušali otuđiti više komada sanitarne opreme (slavine, sifone, držače i druge predmete).

Tijekom privođenja jedan od osumnjičenika je pokušao i pobjeći, ali policijski službenici su ga odmah uhvatili i zajedno s ostalom dvojicom priveli na kriminalističko istraživanje. Otuđeni predmeti u vrijednosti oko 25 000 kuna bit će vraćeni vlasnicima.

Po završetku istraživanja, trojica osumnjičenika su uz kaznenu prijavu za počinjenje kaznenog djela teške krađe mjerodavnom državnom odvjetništvu, predana pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičeni 22-godišnjak je i prekršajno prijavljen u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama zbog upravljanja vozilom koje nije registrirao, a što je bio u obvezi poradi promjene vlasništva vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari