VOZAČ JE UHIĆEN

U teškoj nesreći poginuo osječki poduzetnik: ‘Auto ga je udario pred kućom i odbacio ga 50 metara dalje’

Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL

Stanko Bunoza preminuo je na licu mjesta

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u mjestu Ivanovac nedaleko Osijeka smrtno je stradao Stanko Bunoza (33) iz Ivanovca, poznati osječki poduzetnik, vlasnik putničke i turističke agencije.

Nesreća se dogodila oko 22 sata kada je Bunoza sjeo na neregistrirani motor Tomos kojega je toga dana popravljao i izašao na cestu da ga isproba. U tom trenutku na njega je osobnim automobilom Alfa Romeo naletio 22-godišnji vozač iz Antunovca.

Udarac u moped bio je toliko snažan da je odbacio Bunozu daleko ispred u kanal, a u kanalu je završio i automobil. Unesrećeni Bunoza preminuo je na licu mjesta, a vozač automobila i 20-godišnja suputnica zadobili su lakše ozlijede. Nakon obavljenog očevida policija je izvijestila da je vozač vozio prebrzo, nije prilagodio brzinu dozvoljenom kretanju državnom cestom, a bio je i pod utjecajem alkohola, pišu 24 sata. Vozač je uhićen.

“Nesreća je bila strašna. Bunozu je auto udario praktično pred kućom i odbacio ga 50 metara dalje. Udarac je probudio cijelu ulicu pa tako i njegovu obitelj koja je pogledom kroz prozor vidjela sav taj užas. Ima dvoje male djece i možete misliti kako je njegovoj supruzi sada” kažu mještani Ivanovca dodajući kako je Bunoza profesionalni vozač koji je cijeli život vozio velike motore a sada je nastradao na malom Tomosu. Ističu i kako se na njihovoj državnoj cesti uvijek prebrzo vozi.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari