Trojica mladih Riječana provalili u 22 uređaja za naplatu parkiranja i iz njih ukrali novac!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Provaljivali su u aparate u središtu Rijeke i na području Gornje Vežice

Policijski službenici I i II policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 20 i 24 godina, poradi sumnje u počinjenje više kaznenih djela teške krađe.

Sumnjiče se da su u razdoblju od lipnja pa do kraja prosinca prošle godine, u središtu Rijeke i na području Gornje Vežice, provalili u 22 uređaja za naplatu parkiranja iz kojih su otuđili novac.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su dio oštećenih uređaja bacili u more te su isti pronađeni i izvađeni uz pomoć ronioca specijalne policije.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 80 tisuća kuna, a ovim kaznenim djelima oštećeno je trgovačko društvo sa sjedištem u Rijeci.

Zbog sumnje u počinjenje 22 kaznena djela teške krađe, trojica osumnjičenika kazneno su prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari