Zaštitar u robnoj kući na Korzu spriječio krađu. Reakcija lopova burna!

Ilustracija (Goran Jakus/PIXSELL)

Osumnjičeni 59-godišnjak je kazneno prijavljen za kazneno djelo razbojničke krađe i dva kaznena djela prijetnje te predan pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Osumnjičenog je 9. siječnja u krađi jakni iz trgovine u sklopu robne kuće na Korzu u Rijeci spriječio djelatnik zaštitarske tvrtke. U namjeri zadržavanja otuđenih predmeta osumnjičeni ga je odgurnuo te mu  uputio ozbiljne prijetnje.

Također, ozbiljne prijetnje uputio je i policijskim službenicima koji su intervenirali u ovom događaju i priveli ga na kriminalističko istraživanje.

Otuđene jakne ukupne vrijednosti oko 530 kuna su mu oduzete i vraćene vlasniku, tvrtki sa sjedištem u Zagrebu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 59-godišnjak je kazneno prijavljen za kazneno djelo razbojničke krađe i dva kaznena djela prijetnje te predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari