TUŽNA ISPOVIJEST Denisov stric slomljen u tuzi: ‘Ne možemo jesti, uvjeren sam da je za sve kriv Burim Adem’

Cijela obitelj Pašić tvrdi da je Chiarin suprug Rašid bio zabrinut za Denisa te da ga je nekoliko puta pronašao u modricama i izgladnjelog

“Ona nikada nije pokazivala lice monstruma. Često bi nam znala poslati fotografije na kojima je Denis izgledao toliko sretno da nismo ni sumnjali da se nešto ovako moglo dogoditi”, ispričao je šokirani stric pokojnog Denisa, Ramiz Pašić iz Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini za 100posto.

Podsjetimo, trogodišnjeg dječaka Denisa iz Pule ubile su njegova majka Chiara Rojnić, udana Pašić, i 14-godišnjakinja, štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli, u čemu im je pomagao 29-godišnji hrvatski državljanin Burim Adem koji je znao za zločin, a nije ga prijavio, već je s njima dogovarao način prikrivanja ubojstva, odlazak na policiju i prijavljivanje nestanka, navela je PU istarska.

Ramiz je brat Chiarina supruga koji se trenutno nalazi u zatvoru nakon što je pretukao Chiaru kada ju je zatekao u krevetu s ljubavnikom.

Ramiz je nadodao da je suprug znao da ga je varala, ali da je on nju i dijete toliko volio da joj je konstantno opraštao te da je samo htio složnu obitelj na okupu. Cijela obitelj Pašić tvrdi da je Chiarin suprug Rašid bio zabrinut za Denisa te da ga je nekoliko puta pronašao u modricama i izgladnjelog, doznaje 100posto.

Ramiz nije siguran koji su njeni motivi bili, ali je rekao da “itekako misli da sa svime ima veze Burim Adem”. Misli da je on imao bitnu ulogu u nagovaranju Chiare na zločin te da im je Denis očito bio smetnja u bezbrižnom životu.

Denisov sprovod održat će se u Bosni i Hercegovini, ali još nije poznato kad. Obitelj Pašić je za ovu tragičnu vijest čula iz medija. Pašićeva kći završila je na hitnoj od šoka.

“Slomljeni smo, još uvijek oka nismo sklopili. Ne možemo jesti. Ja imam kćerku od 14 godina, kada je pogledam, ne mogu vjerovati da bi jedno dijete njenih godina moglo sudjelovati u teškom zločinu. Strašno”, kazao je Pašić za 100posto.

U međuvrmenu, još se ne zna gdje i kada će ubijeni Denis biti pokopan!

Naime, nakon što je Državno odvjetništvo u Puli donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Chiare Pašić Rojnić i 14-godišnjakinje zbog ubojstva Chiarina trogodišnjeg sinčića Denisa, nakon obdukcije čekaju se još i nalazi toksikološke analize, piše Glas Istre.

I otac i majka su iza rešetaka, otac je u zatvoru u Bosni i Hercegovini, a majka u pulskom Okružnom zatvoru, tako da čini se dječakov pogreb morat će rješavati nadležne institucije.

Teta s očeve strane, koja živi u BiH, izjavila je medijima da će brigu o tome preuzeti rodbina po očevoj liniji te da će Denis biti pokopan u BiH. Ako će to usitinu biti tako, prije toga prema međudržavnim protokolima moraju biti izdane sve suglasnosti i potvrde kako bi se dječakovo tijelo moglo prevesti preko granice u susjednu državu.

Zasad nije poznat termin pogreba, kao ni točno mjesto, a isto tako hoće li odlazak na pogreb odobriti njegovom ocu, piše Glas Istre.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari