TUŽAN KRAJ POTRAGE

TUŽNO Pronađeno tijelo Hrvata (37) koji je otišao na pecanje i nestao

Foto: Facebook/Posavski Zavičaj

Tijelo nestalog hrvatskog ribiča je pronađeno tijekom privatne potrage u kojoj je u subotu sudjelovalo više od 100 ljudi

Tijelo 37-godišnjeg Đure Topića, koji je nestao u petak, 11. listopada, dok je na nizozemskoj rijeci Maas lovio ribu, pronađeno je u subotu, 19. listopada. Tijelo je pronađeno dvadesetak kilometara nizvodno od brane Borgharen na rijeci Maas odakle se zadnji put javio kada mu motor na čamcu nije htio upaliti, javlja Fenix magazin.

Prijatelji obitelji su potvrdili kako je tijelo stradalog Đure pronađeno u riječnom dijelu kanala Westelijke Kanaalweg u nizozemskom Elsloou. Tijelo nestalog hrvatskog ribiča je pronađeno tijekom privatne potrage u kojoj je u subotu sudjelovalo više od 100 ljudi.

Podsjetimo, u petak, 11. listopada, u blizini nizozemskog grada Maastrichta je nestao 37-godišnji Hrvat Đuro Topić iz Alsdorfa kod Aachena, u njemačkoj saveznoj zemlji Sjeverna Rajna-Vestfalija. Topić je otišao u ribolov na rijeku Maas. Obitelj se zadnji put čula s njim u noći s 11. na 12. listopada i tada je bio na brani u Borghagenu. Policija je započela potragu, a rodbina i prijatelji Đure Topića pozvali su na akciju traženja nestalog Hrvata. Iako su se svi nadali sretnom ishodu, nažalost, njegovo je tijelo pronađeno u subotu.

Nizozemski službenici pretpostavljaju da je riječ o tragičnoj nesreći te je stoga daljnja istraga prekinuta, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari