A GDJE JE DUH BOŽIĆA?

U Audiju ‘paradirao’ Rijekom i okolicom s automatskom puškom i šest punih spremnika. Građani ga primijetili i prijavili

Ilustracija

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija

Policijski službenici I. policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje dva  kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Policija je u utorak, 27. prosinca u večernjim satima zaprimila dojavu da je na području Rijeke iz osobnog vozila marke Audi izašla muška osoba s vatrenim oružjem u rukama.

“Po zaprimljenoj dojavi policija je promptno stigla na mjesto događaja i pronašla  40-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u rukama držao automatsku pušku sa streljivom u spremniku.

Osumnjičenik je priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, a pretragom osobnog vozila marke Audi pronađeno je oko 120 komada streljiva, šest spremnika za automatsku pušku s po 30 komada streljiva, a čije posjedovanje je građanima zabranjeno.  Policija je od 40-godišnjaka oduzela pronađeno streljivo i spremnike, kao i automatsku pušku s kojom je zatečen.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske..

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari