STRAŠNO

U Gospiću uhićena dvojica policajaca, sumnja se da su silovali ženu. Udaljeni su s dužnosti

Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL

‘Donekle nas umiruje činjenica da je žrtva zadržala povjerenje u policiju i slučaj prijavila upravo Policijskoj upravi ličko-senjskoj, nakon čega su provedene sve potrebne mjere i radnje kriminalističkog istraživanja’, kažu iz policije

Policija ličko-senjska objavila je da je tamošnja služba kriminalističke policije završila s istragom nad dvojicom njihovih policajaca.

Nad njim se vršila istraga zbog sumnje na silovanje jedne ženske osobe, piše RTL-ov Danas.hr.

Uhićeni su dovedeni pritvorskom nadzorniku te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Obojica će odmah danas biti udaljeni s dužnosti zbog sumnje da su počinili težu povredu službene dužnosti.

Policija je u svom priopćenju i vrlo striktno naglasila nekoliko stvari:

“Naglašavamo da Ministarstvo unutarnjih poslova, kao i Policijska uprava ličko-senjska, imaju nultu stopu tolerancije na bilo koji oblik zlostavljanja žena te ovakvo ponašanje najoštrije osuđujemo, prenosi Danas.hr.

Donekle nas umiruje činjenica da je žrtva zadržala povjerenje u policiju i slučaj prijavila upravo Policijskoj upravi ličko-senjskoj, nakon čega su provedene sve potrebne mjere i radnje kriminalističkog istraživanja.
Iako su počinitelji uhićeni i protiv njih je podnijeta kaznena prijava, ovakvim izoliranim ponašanjem pojedinaca nanijeta je ogromna šteta svim pripadnicama i pripadnicima policije koji profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao na dobrobit svih naših sugrađana”, stoji u priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari