ZBOG UTJECAJA NA SVJEDOKE

Video | Pogledajte snimku: Jakne preko glave i lisice na rukama. Policajci osumnjičeni za silovanje idu u istražni zatvor

Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Obojica su razriješeni dužnosti zbog sumnje da su počinili težu povredu službene dužnosti

Dvojici policajaca nad kojima se vrši istraga zbog sumnje na silovanje ženske osobe, određen je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Riječ je o pet svjedoka na koje bi mogli utjecati, potvrdila nam je sutkinja. RTL-ove kamere snimile su njihovo odvođenje u maricu i sada ih se vodi u istražni zatvor.

Odvjetnik jednog od uhićenih rekao je da se njegova stranka aktivno branila i odbacila sve optužbe.

Prema riječima sutkinje istrage Elme Kaleb Mamić zahtjevu ŽDO-a je udovoljila po zahtjevu za bojazan od utjecaja na svjedoke, no ne i zbog bojazni od ponavljanja kaznenog djela. Iako se očekuju žalbe obojica za sada idu u zatvor u Gospiću.

Kako Hina saznaje navodno se silovanje dogodilo 29. ovog mjeseca.

Mediji prenose neslužbene informacije da su dvojica policajaca 33-godišnju ženu silovali u automobilu u nepoznato vrijeme tijekom ovog mjeseca, te da su jedan dvadeset, a drugi deset godina u policiji.

Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Obojica su razriješeni dužnosti zbog sumnje da su počinili težu povredu službene dužnosti, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari