INDIJSKA KONOPLJA

U Krku i Malom Lošinju prijavljeni za zlouporabu droge. Evo što im je pronađeno

Osumnjičenici iz Krka i Malog Lošinja su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Policijski službenici krčke policijske postaje, kao i Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres, u suradnji sa Službom kriminaliteta droga ove Policijske uprave, proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Na Krku je tijekom istraživanja izvršena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 27-godišnjak te je tom prilikom pronađena manja količina droge marihuana, posude u kojima su bile dvije biljke Cannabis te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

U Malom Lošinju je pak pretragom doma i prostorija 35-godišnjaka pronađena oprema za neovlaštenu proizvodnju i uzgoj biljke indijska konoplja (ventilatori, grijalice i dr.) , kao i manja količina droge koju je neovlašteno posjedovao.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari