NAŠLI I BMW

U Laktašima u BiH policija pronašla skupocjeni Mercedes koji je ukraden iz garaže u Zagrebu

Foto: Facebook

Ukraden u veljači iz garaže 81-godišnjaka, a prokrijumčareno u BiH. Uhićena su dvojica

Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u suradnji s pripadnicima Policijske uprave Banjaluka pronašli su u mjestu Boškovići, kod Laktaša skupocjeno vozilo marke „Mercedes-benz“, tip AMG GTR, objavili su.

Ističu da je vozilo bijele boje, kabriolet, procijenjene vrijednosti preko 200.000,00 eura, a koje je u veljači ukradeno iz Zagreba.

“Uprava za organizirani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske je putem međunarodne operativne policijske suradnje zaprimila zahtjev MUP-a Republike Hrvatske za poduzimanje aktivnosti na pronalsku ovog vozila, a intenzivnom operativnom djelatnošću i međusobnom razmjenom relevantnih saznanja policijskih službenika MUP-a Republike Srpske, Federalne uprave policije, Granične policije BiH, MUP-a Republike Hrvatske, te uz operativnu podršku EUROPOL-a, utvrđeno je kako je od strane nepoznate osobe ili više njih otuđeno vozilo”, naveli su iz tamošnje policije pa istaknuli da je isto izbjegavanjem mjera granične kontrole prokrijumčareno iz Hrvatske u BiH da bi onda bilo skriveno u Laktašima.

Tamo su ga našli i banjalučki policajci koji su u srijedu u 21 sat u mjestu Boškovići, općina Laktaši pretražili lokacije i priveli dvojicu koji terete za kazneno djelo teška krađa. Tom prilikom je osim ukradenog Mercedesa privremeno oduzeto i vozilo „BMW X5″, zaključili su, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari