KOD SLAVONSKOG BRODA

U obiteljskoj kući pronađen mrtav muškarac; Sin (21) ubio oca (56)?!

Milan Šabić/Pixsell

Policija je u obiteljskoj kući u Ruščici pronašla mrtvo tijelo muškarca i mlađeg muškarca za kojeg sumnja da je počinio ubojstvo

Jutros se dogodilo ubojstvo u Ruščici. Naime, PU brodsko-posavska jutros je u 5 sati zaprimila dojavu o sukobu između dvije osobe u Ruščici, nakon čega su policijski službenici odmah upućeni na mjesto događaja, piše Net.hr

U obiteljskoj kući policajci su pronašli mrtvo tijelo muške osobe (1965. godište), te su u blizini pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište), zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva. Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja, te se nastavljaju provođenje očevida i kriminalističko istraživanje.

Obiteljska tragedija?

Prema prvim neslužbenim podatcima, koje policija nije niti potvrdila, ali ni opovrgla, čini se kako je riječ o obiteljskoj tragediji, javlja Sbplus. Susjedi govore kako je sin ubio oca i to hladnim oružjem. Policija u ovom trenutku nije objavila podatke o tome.

“Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske jutros (23. veljače) u pet sati, od strane centra 112, zaprimio je dojavu kako je u Ruščici došlo do sukoba između dvije osobe. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su u prostorima kuće pronašli mrtvo tijelo muške osobe (1965. godište). Nedugo potom u blizini su pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište), za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo ubojstva,” rekla je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

“Znam ih iz viđenja. Jutros kada sam išao u trgovinu vidio sam policiju i hitnu, ali nisam se zadržavao. Tragedija je to”, rekao je za Sbplus jedan od susjeda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari