U PGŽ zaredale krađe bicikla, u Lovranu dvojac krao hranu

Policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su u razdoblju od 27. rujna do 5. listopada na području Crikvenice, Punta, Raba i Rijeke ukrali četiri bicikla.

U središtu Crikvenice otuđen je sportski bicikl crne boje u vlasništvu 43-godišnjeg hrvatskog državljanina, kao i u Rijeci gdje je iz zgrade na području Podvežice ukraden crni bicikl u vlasništvu 34-godišnjaka. U Puntu na otoku Krku te na Rabu, iz autokampova su ukradeni bicikli u vlasništvu državljanina Slovenije i Njemačke. Materijalna šteta procjenjuje se na oko šest tisuća kuna.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo kraše opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 30 i 22 godine. Sumnja se da su 4. listopada iz trgovine u Lovranu ukrali prehrambene proizvode u vrijednosti oko 1.300 kuna.

Ubrzo po dojavi policija ih je pronašla, kao i dio otuđenih predmeta koji su vraćeni trgovini u vlasništvu zagrebačke tvrtke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari