POLICIJA BLOKIRALA GRAD

U Pločama jutros ubijena dva muškarca, jedan je maloljetan

Foto: Igor Šoban/Pixsell/ Ilustracija

Jutros je Pločane probudila pucnjava iz vatrenog oružja. Jedan od muškaraca upucan u industrijskom dijelu grada

Dvije muške osobe ubijene su na dvije različite lokacije u Pločama, od kojih je jedna osoba mlađe, a druga starije životne dobi, doznaje Dubrovački dnevnik. Sumnja se da je mlađa osoba maloljetnik.

Iz policije potvrđuju kako je uhićena jedna osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Neslužbeno se doznaje kako je pri ubojstvu korišteno vatreno oružje, točnije kalašnjikov.

Ploce.com navodi kako su se pucnjevi dogodili u industrijskom dijelu grada nakon  čega je policija blokirala izlaze gradu.

“Navodno je netko izašao iz auta i pucao iz kalašnjikova”, govore iz policije.

Kako donosi Slobodna Dalmacija, ubojstvo se dogodilo oko 8 sati. Mlađi muškarac je ubijen u naselju Dedinje dok je stariji ubijen u poduzetničkoj zoni. Motivi se još ne znaju.

Građani dojavljuju da je na magistrali kod Opuzena zamijećeno nekoliko policijskih vozila pa se pretpostavlja da tragaju za ubojicom.

Dalmacija danas neslužbeno doznaje da se jedno ubojstvo dogodilo na odlagalištu otpada pored stanice za tehnički pregled, a policija je okružila i područje između crkve i suda.

Navodno je netko izašao iz auta i pucao iz kalašnjikova, rekao je stanovnik Ploča za isti izvor, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari