KOD ŠIBENIKA

U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije maloljetne osobe: Nije prilagodio brzinu u zavoju i sletio s ceste

Ilustracija: Miranda Cikotić/Pixsell

Zbog zadobivenih ozljeda maloljetnik je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, a maloljetna suvozačica je zadobila lakše tjelesne ozljede

Sinoć je u prometnoj nesreći koja se dogodila u Dubravi kraj Šibenika, teško ozlijeđen maloljetni vozač, prenose RTL Vijesti.

Iz Policijske uprave šibensko-kninske javljaju da je do prometne nesreće došlo na način da maloljetnik, upravljajući osobnim automobilom Renault šibenskih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje vozilima, u dugom lijevom nepreglednom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja automobila osobinama i preglednosti ceste (nepregledan zavoj ulijevo, ograničenje brzine 40km/h, uzdužni nagib u padu), tako da vozilo može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom.

VIDEO DANA:

“Tom prilikom gubi kontrolu nad upravljačem i izlijeće van kolnika na suprotnoj strani ceste, udara u kameni suhozid od kojeg se odbija i zaustavlja na prometnoj traci kojom se prvotno kretao“, objasnili su iz šibenske policije.

Zbog zadobivenih ozljeda maloljetnik je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, a maloljetna suvozačica je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Protiv maloljetnika će zbog počinjenih prekršaja biti podnesen Optužni prijedlog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari