'KRIMINALAN' RADNIK!

IMA I TOGA! Obnavljao stan na Belvederu pa stanarki (42) ‘maznuo’ novac iz komode

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policijski službenici I. i II. policijske postaje proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi 40 i 36 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa.

Naime, 40-godišnjak se sumnjiči da je tijekom izvođenja građevinskih radova u svibnju ove godine u stanu 42-godišnje hrvatske državljanke na Belvederu u Rijeci, iskoristivši njeno povjerenje i nepažnju, iz komode otuđio novce.

Isto tako, 36-godišnji hrvatski državljanin se sumnjiči da je u studenom ove godine iz trgovine na području Kukuljanova u Rijeci otuđio akumulatorski odvijač i zaštitne mreže za artikle.

“Počinjenim kaznenim djelima oštećena je 42-godišnja hrvatska državljanka i tvrtka sa sjedištem u zagrebačkoj županiji za ukupno oko 10 630 kuna.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu. (D.J.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari