DRAMA NA AERODROMU

U Puli se srušio avion, poginulo dvoje putnika, muškarac i žena

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

U letjelici su bile dvije osobe

Pao je avion u Zračnoj luci Pula, doznaje Glas Istre. Navode kako nije bila riječ o velikom putničkom avionu, već o malom sportskom.

“Nesreća se dogodila prilikom polijetanja, a poginulo je oboje putnika, muškarac i žena. Pretpostavlja se da su iz Njemačke, s obzirom da je avion bio na njemačku registraciju. Prema zračnoj luci upućene su brojne ekipe vatrogasaca i hitne pomoći”, piše Glas Istre.

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Regional express dodaje kako su nešto prije 13 sati iz grada jurile brojne ekipe vatrogasaca i vozila prve pomoći prema Zračnoj luci Pula, a Glas Istre je naknadno doznao kako se nesreća dogodila oko 12.30 sati te su naveli kako su već oko 12.40 ekipe hitne pomoći i vatrogasaca krenule u velikom broju prema Zračnoj luci.

“Njihove sirene parale su uši i mnogi u Puli i okolici zapitali su se što se dogodilo. S obzirom da su čak tri vozila vatrogasaca i tri vozila hitne pomoći išli u smjeru zračne luke, prva pomisao je bila da se tamo nešto dogodilo. Uskoro je stigla vijest da je to točno. S obzirom da se nesreća dogodila prilikom polijetanja, zrakoplov je bio pun goriva koje se zapalilo nakon pada. Zračna luka je upravo objavila da su do daljnjeg svi letovi otkazani”, objavio je Glas Istre, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari