U restoranu Kokolo na Zametu ovog vikenda izbio požar, objekt je privremeno bio zatvoren

Foto: Facebook/Restoran Kokolo

Tijekom 20. srpnja zabilježena su dva požara u ugostiteljskim objektima u Ravnoj Gori i u Rijeci te požar u stanu na području Malinske, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, javljaju iz MUP-a.

Provedenim očevidima utvrđeno je kako je požar u Ravnoj Gori izbio uslijed kvara na elektroinstalaciji friteze, a oštećenja su zabilježena u prostoru te na inventaru i opremi kuhinje, restorana, krovišta, soba te na fasadi. Oštećena je tvrtka sa sjedištem u Ravnoj Gori, a nastala šteta je znatna.

Požar u ugostiteljskom objektu na području Zameta u Rijeci, kako saznajemo – u restoranu Kokolu, izbio je uslijed zapaljenja kuhinjske nape. Oštećene su instalacije i zacrnjeni zidovi, a nastala šteta se procjenjuje na dvadesetak tisuća kuna. Restoran je privremeno bio i zatvoren, a šteta je u postupku sanacije.

Kvar na elektroinstalacijama perilice posuđa uzrok je požara na području Malinske uslijed kojeg 71-godišnji hrvatski državljanin oštećen za oko 30 tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari